Irma dee & band

Irma dee & band

Irma Dee (1982) is een Nederlandse zangeres. Sinds 1999 schrijft en arrangeert zij muziek waarin pop, rock en andere invloeden elkaar vinden. Ze trad op in binnen- en buitenland. Haar debuutalbum was 'Find Me', en later bracht zij diverse eigen singles uit en de EP 'Memories From An Expedition To The Soul'. Daarin spelen wezenlijke vragen over het leven en de dood een belangrijke rol. Prodigal Daughter is haar nieuwste album.

Aron Veninga & band

Aron Veninga & band

Aron Veninga is singer-songwriter en woont in Leeuwarden. 'Na afgelopen zomer al eens een concert te hebben gegeven op De Sikkenberg, vind ik het geweldig om nu met mijn band langs te komen op het Amazing Grace-festival!'

Met Nederlandstalig repertoire en liedjes over het leven in al zijn variëteit, verwondert Aron zijn luisteraars en wil hij hen prikkelen en tot denken aanzetten. Zo divers als het leven is, zo divers zijn ook de teksten en de liedjes. 

The Bowery

The Bowery

Kort na het succesvolle debuutalbum ‘Broken Jars’ dat in 2018 op vinyl werd uitgebracht, ontving The Bowery een Zilveren Duif Award voor ‘Beste Nieuwe Artiest’. Nu, vier jaar later, mag The Bowery zichzelf als één van de meest succesvolle christelijke bands van Nederland beschouwen.

ELINE & band

ELINE & band

De meeste mensen zullen zangeres Eline kennen van het nummer ‘Jezus Overwinnaar’, dat in verschillende varianten miljoenen keren werd gestreamd. Maar inmiddels zijn ook ‘Door en door goed’, ‘Abba’ en ‘Wees Verhoogd’ nummers die vaak in kerken worden gezongen of door mensen worden beluisterd via Spotify of Youtube. Eline is niet meer weg te denken uit de christelijke muziekindustrie. In september 2023 kwam haar nieuwste album ‘Levenswoorden’ uit met daarop acht nieuwe nummers die ze zelf heeft geschreven.

Elise Mannah en band

Elise Mannah en band

Elise Mannah zingt over liefde, hoop, geloof en over het leven van elke dag. Ze ontroert en laat lachen.

Matthijn Buwalda & band

Matthijn Buwalda & band

Al sinds 2006 is de zanger/liedschrijver Matthijn Buwalda onderweg met zijn Nederlandstalige liederen, en steeds meer mensen ontdekken zijn muziek die het beste te omschrijven is als een kruising tussen kleinkunst en Nederpop. Begonnen met optredens in kerken maakte hij in 2012 de overstap naar het theater. Het resultaat tot nu toe: vijf uitverkochte theatertours en een snelgroeiend publiek dat de steeds groter wordende zalen vult. Muzikale samenwerkingen met o.a. Stef Bos, Stephanie Struijk en Jan Smit tonen de veelzijdigheid van Matthijn als schrijver én zanger. Hij is een van de schrijvers van het nummer ‘Dit pakt niemand ons meer af’ dat werd genomineerd voor een Rembrandt Award in de categorie Beste titelsong film. Ook won hij in 2015 de Buma cultuurprijs/Zilveren Duif award in de categorie Beste lied.

 

InSalvation

InSalvation

InSalvation is een band met hart voor aanbidding en gerechtigheid, die ernaar verlangt om samen God te aanbidden, feest te vieren en in Zijn aanwezigheid veranderd de wereld weer in te gaan. De band is opgericht in 2006 vanuit een groep jonge muzikanten met een hart voor Jezus en voor muziek. De band heeft in de jaren die volgde op veel kenmerkende plekken zoals Opwekking, het Xnoizz Flevo Festival en de wervelweekenden van de EO gespeeld. 

De band heeft aangegeven te stoppen. Het optreden op Amazing Grace is een van de laatste concerten dat ze geven. 

Jolien Damsma met Elly Zuiderveld en pianist Jan Borger

Jolien Damsma met Elly Zuiderveld en pianist Jan Borger

Jolien is een singer-songwriter uit Vledderveen in de provincie Drenthe. Ze is nu 22 jaar oud en schrijft al sinds haar tienerjaren Engelstalige songs. Haar muziek is geïnspireerd door de hedendaagse countrypop, maar ze mixt het met de countrysound uit de jaren ’70 en een vleugje gospel en folk.

Elly Zuiderveld is bekend van 'Elly & Rikkert' - het duo dat ze jarenlang vormde met haar man.

United4One

United4One

De 'huisband' van het Amazing Grace Festival. Zij begeleiden de gezinsdienst op Eerste Pinksterdag. 

Dagtickets

Weekendtickets

Weekendticket + overnachtingen

Blijf ook slapen en geniet zo optimaal van de festivalsfeer. Reserveer hier jouw kampeerplek én festivalticket.