Elvis E.

Elvis E.

Een bekende naam in de gospelwereld! Hij werd geboren in Nigeria, maar verhuisde in 2004 naar Nederland om een evangelisatieproject te leiden in Almere. Hij is een muzikale duizendpoot: zanger, dirigent en producer. Deze goedlachse artiest staat bekend om zijn heerlijke gospelsongs en indrukwekkende optredens. 

Paul Colman

Paul Colman

Paul Colman is een bekende Australische singersongwriter en woont momenteel in de Verenigde Staten. Hij heeft honderdduizenden platen verkocht, veel prijzen gewonnen en talloze hitsongs geschreven, zoals The One Thing, Fill my cup en If I was Jesus. Zijn band ‘The Paul Colman trio’ was genomineerd voor een Grammy Award voor het beste Pop Contemporary Gospel album. Ook was hij drie jaar lang de gitarist van de Australische band ‘The Newsboys’. 

Claas P. Jambor

Claas P. Jambor

Claas P. Jambor is een Duitse singersongwriter, die tegenwoordig in de Verenigde Staten woont. Hij heeft voor een miljoenenpubliek gezongen tijdens The World Youth Day in Keulen en schreef voor die gelegenheid zijn hitsong ‘All my life’. Hij heeft samen met zijn band talloze concerten gegeven. In 2018 zong en speelde hij drie weken lang in het voorprogramma van Trinity tijdens hun tour ‘The in between’. In 2019 zong hij voor een afgeladen Royal Albert Hall in Londen voor een Christmasevent. Hij heeft hij een eigen studio in Kansas City, waar hij woont met zijn vrouw en kinderen. 

Irma dee

Irma dee

Irma Dee (1982) is een Nederlandse zangeres. Sinds 1999 schrijft en arrangeert zij muziek waarin pop, rock en andere invloeden elkaar vinden. Ze trad op in binnen- en buitenland. Haar debuutalbum was 'Find Me', en later bracht zij diverse eigen singles uit en de EP 'Memories From An Expedition To The Soul'. Daarin spelen wezenlijke vragen over het leven en de dood een belangrijke rol. Prodigal Daughter is haar nieuwste album.

Gospel boulevard

Gospel boulevard

Gospel Boulevard staat bekend als hét black gospel koor van Nederland. Zodra de eerste noten gespeeld worden, voel je het al; stil zitten is geen optie! Iedereen kent natuurlijk de klassiekers uit het genre, zoals ‘Oh Happy Day’ en ‘Lean on me’, en het stereotype beeld van een gekleurd koor met felle jurken. Maar de stijl is absoluut niet in een hokje te stoppen. Dit koor laat zien dat de black gospel zowel binnen als buiten kerkmuren aanspreekt.

Knettergek

Knettergek

Kindertheater Knettergek is een christelijk theater dat het evangelie wil vertellen aan kinderen (en gezinnen) door middel van verschillende voorstellingen waarin Jezus centraal staat. De voorstellingen zijn interactief en afwisselend. Door de afwisseling van goocheltrucs, verhalen, filmpjes, handpoppen, liedjes en een wedstrijd tussen de jongens en de meiden vliegt de tijd voorbij en dat alles maakt Kindertheater Knettergek uniek.

Sela

Sela

Sela is een Nederlandse christelijke band, die zich ten doel stelt om kerken van eigentijdse kerkmuziek te voorzien. Ze schrijven daartoe liederen, geven concerten in het hele land en brengen albums uit.

De muziekstijl van Sela is een combinatie van worship-rock met Ierse folk en klassieke invloeden. De teksten kenmerken zich door inhoudelijke teksten vanuit de Bijbel.

Aron Veninga

Aron Veninga

Aron Veninga is singer-songwriter en woont in Leeuwarden. 'Na afgelopen zomer al eens een concert te hebben gegeven op De Sikkenberg, vind ik het geweldig om nu met mijn band langs te komen op het Amazing Grace-festival!'

Met Nederlandstalig repertoire en liedjes over het leven in al zijn variëteit, verwondert Aron zijn luisteraars en wil hij hen prikkelen en tot denken aanzetten. Zo divers als het leven is, zo divers zijn ook de teksten en de liedjes. 

Jolien Damsma

Jolien Damsma

Als zangeres en liedjesschrijver is Jolien altijd op zoek naar die éne zin die het hart van de luisteraar weet te raken. Haar muziek is een mix van country/folk en gospel; een veelzijdige combinatie waarop haar eerlijke en diepzinnige teksten tot leven komen. Met haar pure en warme stem neemt ze de luisteraar mee naar herkenbare situaties. Er komt een grote variatie aan thema’s voorbij, waaronder vriendschap, liefde, hoop, eenzaamheid en verwondering voor de natuur. De hoop die ze uit haar geloof haalt, loopt als een rode draad door haar muziek heen. Met haar muziek en teksten wil Jolien de contrasten van het leven vangen; de zegeningen, maar óók de moeilijke momenten bezingen.                                   

 

 

Djembé Défi

Djembé Défi

Een djembé-workshop met Djembé Défi is altijd een feestje. Plezier staat altijd voorop! De workshops zijn geschikt voor kinderen vanaf een jaar of vijf. 

Gospelkoor Dabar

Gospelkoor Dabar

Vanaf het bescheiden begin als kerkelijk jeugdkoor in 1984 is Gospelkoor Dabar uit Stadskanaal uitgegroeid tot een bekende naam in Noord-Nederland. 

Gospelkoor Dabar kenmerkt zich door een energieke en enthousiaste uitstraling en een modern repertoire met een eigen herkenbaar geluid. Het plezier in het samen zingen staat hierin voorop, waarbij het koor graag samenwerkt met en leren van andere koren en artiesten. Sinds 2020 staat het koor onder leiding van dirigent Marieke Streuding-Drenthe. Dabar is een voormalig winnaar van de VechtGospelAward en bereikte in de categorie ‘gospelkoren’ de eindronde van een door de EO landelijk georganiseerde korenwedstrijd. Daarnaast heeft Dabar theateroptredens verzorgd met onder andere Pia Douwes, Ernst Daniël Smid en de Zweedse gospelartiest Samuel Ljungblahd.

Wachten op God

Wachten op God

Op zaterdag 27 mei hebben we een speciaal programmaonderdeel, geleid door André van der Meer van KerkOverstag.

Wist jij dat God graag wil dat jij Hem beter leert kennen? Hij wil graag een relatie met je opbouwen, omdat Hij van jou houdt. We delen Zijn verlangen door samen met elkaar te zingen, te bidden en door stil te zijn bij Hem. ‘Wachten op God’ gaat jou helpen om de relatie tussen God en jou te versterken en Zijn stem leren te verstaan. Hoe dichter we bij Gods hart leven, des te meer ons hart overstroomt van Zijn liefd Als Gods liefde stroomt, herleeft de kerk!

Dagtickets

Via de site TrueTickets.nl kun je jouw dagtickets kopen voor Amazing Grace 2023!

Weekendtickets

Koop een ticket voor het hele weekend en geniet elke dag van de concerten, workshops en het kinderprogramma.

Weekendticket + overnachtingen

Blijf ook slapen en geniet zo optimaal van de festivalsfeer. Reserveer hier jouw kampeerplek én festivalticket.