Welkom bij het Amazing Grace festival 2024!

Van 17 t/m 20 mei 2024 (Pinksterweekend) vindt het Amazing Grace Festival plaats op Vakantiepark De Sikkenberg in Onstwedde. De Sikkenberg is een familiecamping met goede faciliteiten, zoals een groot toiletgebouw, ruime kampeervelden, een restaurant/cafetaria en veel speeltoestellen voor kinderen.

Het Amazing Grace  Festival is een kleinschalig, christelijke gezinsfestival voor mensen in het noorden van Nederland of voor mensen die een alternatief zoeken voor de grotere Pinksterbijeenkomsten in Nederland. 

Het festival is een initiatief van Serious Music Events.

Contact met de organisatie van Amazing Grace: info@gospelfestivalonstwedde.nl

Word vrijwilliger! 

Om het festival goed te laten verlopen, hebben we vrijwilligers nodig. Misschien iets voor jou? Er staat tegenover dat je het hele weekend gratis op de camping mag staan. En we proberen je zo in te delen dat je nog grote delen van het programma mee kunt maken.

Wij willen je als vrijwilliger in kunnen zetten als parkeerwacht, bij de kaartcontrole, als extra hulp bij de techniek of als terreinwacht. Wil je meer weten of wil je jezelf opgeven? Mail dan je contactgegevens en leeftijd naar info@gospelfestivalonstwedde.nl

 

Een festival organiseren blijft een uitdaging vanwege de financiële middelen. Jouw gift is daarom van harte welkom. Alvast bedankt! 

>> Naar Tikkie

 

Of scan hier de QR-code!

 

Weekendtickets

Weekendticket + overnachtingen

Blijf ook slapen en geniet zo optimaal van de festivalsfeer. Reserveer hier jouw kampeerplek én festivalticket.