Word sponsor!

 

Het Amazing Grace Festival is een betaalbaar, kleinschalig en christelijk gezinsfestival in Noord-Nederland. De locatie draagt bij aan een gemoedelijk en landelijke sfeer: De Sikkenberg is een christelijke familiecamping, ingericht op kinderen en jongeren en in het bezit van goede faciliteiten en horecamogelijkheden.

 

Een festival organiseren blijft een uitdaging vanwege de financiële middelen. We zoeken daarom sponsors voor net dat extra steuntje in de rug. Help mee bij onze missie en sponsor ons!

Je naam komt op de ‘Vriendenboom’ op het festivalterrein!

Je krijgt een naamsvermelding in het programmaboekje.

Je krijgt een naamsvermelding in het programmaboekje, je logo komt meerdere keren per dag voorbij op het grote scherm (bij het hoofdpodium) en je logo wordt geplaatst op deze website. 

Je krijgt een naamsvermelding in het programmaboekje, je logo komt meerdere keren per dag voorbij op het grote scherm (bij het hoofdpodium) en je logo wordt geplaatst op deze website. Ook mag je een banner aanleveren die wij het op festivalveld neerzetten of hangen.

Je logo komt meerdere keren per dag voorbij op het grote scherm (bij het hoofdpodium), je mag een banner aanleveren die wij het op festivalveld neerzetten of hangen en wij doen een door jou aangeleverde brochure/folder/merchandise in de goodiebag die alle bezoekers ontvangen. Ook word je als hoofdsponsor vermeld op deze website en in het programmaboekje.

 

Nog vragen? Neem contact met ons op!

info@gospefestivalonstwedde.nl

0640580439 (Rob van der Struik) of 0627035130 (Kees Koerts)