Word sponsor!

 

Het Amazing Grace Festival is een betaalbaar, kleinschalig en christelijk gezinsfestival in het noorden van Nederland, in Onstwedde. De locatie draagt bij aan een gemoedelijk en landelijke sfeer: De Sikkenberg is een christelijke familiecamping, ingericht op kinderen en jongeren en in het bezit van goede faciliteiten en horecamogelijkheden.

 

Een festival organiseren blijft een uitdaging vanwege de financiële middelen. We zoeken daarom sponsors voor net dat extra steuntje in de rug. Help mee bij onze missie en sponsor ons!

 

Mogelijkheden:

  1. Donatie zonder tegenprestatie
  2. 50 euro: je naam komt op de ‘Vriendenboom’ op het festivalterrein.
  3. 100 euro: je krijgt een naamsvermelding in het programmaboekje.
  4. 250 euro: je krijgt een naamsvermelding in ons programmaboekje, je logo komt meerdere keren per dag voorbij op het grote scherm (bij het hoofdpodium) en je logo wordt geplaatst op onze website.
  5. 500 euro: je krijgt een naamsvermelding in ons programmaboekje, je logo komt meerdere keren per dag voorbij op het grote scherm (bij het hoofdpodium) en je logo wordt geplaatst op onze website. Ook mag je een banner aanleveren die bij op het festivalveld neerzetten of hangen.
  6. 1000 euro: je krijgt een naamsvermelding in ons programmaboekje, je logo komt meerdere keren per dag voorbij op het grote scherm (bij het hoofdpodium) en je logo wordt geplaatst op onze website. Ook mag je een banner aanleveren die bij op het festivalveld neerzetten of hangen en doen wij een aangeleverde brochure/merchandise in de goodiebag die alle bezoekers ontvangen. Ook word je als hoofdsponsor vermeld op deze website en in het programmaboekje.

 

Geef via Tikkie of scan de QR-code hieronder.

Nog vragen? Neem contact met ons op!

info@gospefestivalonstwedde.nl

0640580439 (Rob van der Struik) of 0627035130 (Kees Koerts)