horeca

Restaurant De Lepelaar is tijdens het festival elke dag geopend tussen 12.00 en 23.00 uur. In het restaurant kun je terecht voor plates, ijsjes, drinken en snacks. Je kunt er contant en met pin betalen. De snackcorner op het festivalterrein is rondom concerten geopend. Hier kun je uitsluitend betalen met muntjes. Deze muntjes zijn verkrijgbaar bij de receptie. 

infopunt

De receptie van de camping is tijdens het festival open tussen 10.00 en 12.00 uur en tussen 13.00 en 16.00 uur. Op zondag is de receptie gesloten tijdens de gezinsdienst en op maandag tijdens het concert van Sela. We zijn dan wel telefonisch bereikbaar via (0599) 66 11 44. 

Dienst eerste Pinksterdag

De gezinsdienst op Eerste Pinksterdag is een open activiteit, ook toegankelijk zonder ticket. Dit is een jaarlijkse traditie van De Sikkenberg. We verwachten hier veel daggasten en mensen uit de omgeving. Sta je zelf op de camping, neem dan je eigen stoel mee. Dan kunnen de stoelen die op het festivalterrein staan worden gebruikt door de daggasten. We houden tijdens de gezinsdienst een collecte. 

Dagtickets

Via de site TrueTickets.nl kun je jouw dagtickets kopen voor Amazing Grace 2023!

Weekendtickets

Koop een ticket voor het hele weekend en geniet elke dag van de concerten, workshops en het kinderprogramma.

Weekendticket + overnachtingen

Blijf ook slapen en geniet zo optimaal van de festivalsfeer. Reserveer hier jouw kampeerplek én festivalticket.